Voldoende handige berging met ingemaakte kasten

Kasten in de berging, opbergruimte in de speelkamer of stijlvolle dressings, het wordt allemaal op maat ontworpen en geproduceerd in de schrijnwerkerij van Maatwerk Vervoort in Nijlen. De ingemaakte kasten worden volledig naar uw wensen en budget uitgewerkt.

Maatkasten

U kan geen bergruimte te veel hebben. Maar het is vooral een kunst om verloren ruimte nuttig in te vullen. Hiervoor biedt uw ervaren schrijnwerker steeds een oplossing met ingemaakte kasten. Vanuit Nijlen komt de zaakvoerder naar u toe voor het ontwerpen, uitwerken en plaatsen van onder andere:

  • dressings
  • wandkasten
  • keukens
  • badkamerkasten
  • kasten onder het schuine dak

Persoonlijke ontwerpen

Voor iedere maatkast bezorgt het bedrijf uit de provincie Antwerpen u een ontwerp op maat. Hiervoor worden nauwkeurig opmetingen uitgevoerd zodat er een tekening kan worden voorgesteld die aan uw voorstellen voldoet. Nadien hoeft u zich geen zorgen te maken over de uitvoering en de plaatsing.

Eigen atelier

Maatwerk Vervoort beschikt over een eigen atelier waar alle ontwerpen vakkundig geproduceerd worden. Professionele machines en kwaliteitsvolle materialen worden gebruikt voor een fijn afgewerkt resultaat. U heeft eveneens de keuze uit diverse materialen en afwerkingen zoals vol hout, mdf,… 

Contact

Toon vandaag nog de ruimte aan Maatwerk Vervoort waar u graag een maatkast ziet komen. De firma start graag met de werken.