Laminaat en parket hebben geen geheimen voor ons

Op zoek naar de geschikte vloerbekleding voor in uw woning, appartement of handelszaak? Denk dan eens aan een houten vloer voor een gezellig en onderhoudsvriendelijk resultaat. Maatwerk Vervoort legt alle vormen en kleuren van laminaat en parket voor een lang genot in uw kamers.

Professionele plaatsing

Het leggen van een parket of laminaat dient erg secuur en professioneel te gebeuren wanneer u er voor vele jaren gebruik van wil maken. Een stabiele ondergrond en het materiaal stevig bevestigen, hiervoor doet u een beroep op de veelzijdige schrijnwerkerij uit Nijlen. Uw vloeren sluiten meteen naadloos aan op uw keukens of andere ingemaakte kasten.

Laminaat

Laminaat vormt momenteel een veelgebruikte vloerbekleding bij zowel renovaties als nieuwbouwprojecten. U heeft er een ruime keuze in en het materiaal is heel duurzaam. Het past in alle kamers, zelfs in badkamers en keukens waar u met water werkt. Tot slot is het ook zeer onderhoudsvriendelijk.

Parket

Parket is nog steeds een blijver in de sector van het bouwen en verbouwen. De warme en gezellige uitstraling van dit type vloer blijft de troef waarvoor veel mensen kiezen. Om het te leggen, mag u Maatwerk Vervoort alle vormen van parket aanbieden. Het bedrijf legt onder andere samengestelde en meerlagige parket.

Contact

Heeft u een keuze gemaakt voor laminaat of parket? In Nijlen maakt u vandaag nog een afspraak met Maatwerk Vervoort voor de feilloze plaatsing.