Maatwerk Vervoort staat garant om een kwaliteitsvolle vervaardiging en plaatsing van binnen- en buitenschrijnwerk. Telefoneer of mail naar de zaak voor een vlotte en klantvriendelijke service. U wordt meteen geholpen.


Contact 0474 47 74 71

BINNENDEUREN VOOR ALLE STIJLEN

Uw interieur zal pas echt compleet zijn met binnendeuren die mooi bij uw inrichting passen. Om deze deuren te kiezen en te laten plaatsen, wendt u zich meteen tot Maatwerk Vervoort. Zaakvoerder en schrijnwerker Dimitri Vervoort uit Nijlen staat sterk in het leveren en plaatsen van diverse stijlen van binnendeuren.

NIEUWBOUW & RENOVATIE

Het buitenschrijnwerk vormt mee het visitekaartje van het buitenaanzicht van uw woning. Binnen wordt een groot deel van de uitstraling bepaald door de binnendeuren. In Nijlen en omgeving komt Maatwerk Vervoort ze vakkundig leveren en plaatsen in uw nieuwbouw- of renovatieproject. Of ze komen gewoon uw oude deuren vervangen door nieuwe.

RUIME KEUZE

Dankzij de klantvriendelijke service heeft u een ruime keuze aan binnendeuren. Heeft u een voorkeur voor een moderne, landelijke, trendy of klassieke tint, u vindt de best passende deuren voor uw interieur ongetwijfeld door een keer langs te gaan in de toonzaal van de groothandel van de zaak.

DIVERSE MATERIALEN

Niet alleen de gewenste stijl is belangrijk bij uw keuze. Ook met uw budget en materiaal houdt de schrijnwerker rekening. Afhankelijk van uw voorkeur wordt er gewerkt met bijvoorbeeld massieve, half massieve of schilderdeuren. Na de minutieuze opmetingen worden ze, inclusief het deurbeslag, vakkundig geplaatst.

CONTACT

Neem contact op met Maatwerk Vervoort wanneer u nieuwe binnendeuren nodig heeft. U mag meteen kiezen uit een breed gamma aan mogelijkheden.