Maatwerk Vervoort staat garant om een kwaliteitsvolle vervaardiging en plaatsing van binnen- en buitenschrijnwerk. Telefoneer of mail naar de zaak voor een vlotte en klantvriendelijke service. U wordt meteen geholpen.


Contact 0474 47 74 71

SCHRIJNWERKER MET KENNIS VAN ZAKEN

Bent u op zoek naar een schrijnwerker uit Nijlen of omgeving? Neem dan vandaag nog contact op met Maatwerk Vervoort. Deze vakman is een betrouwbare partner voor al uw schrijnwerk in huis. Hij gaat aan de slag met kwalitatieve materialen en ijvert elke keer opnieuw voor een duurzaam resultaat. Dat alles tegen een zeer democratische prijs.

DEUREN OP MAAT GEMAAKT

Binnendeuren laten plaatsen, uw schrijnwerkerij doet het. Maak een keuze voor de deuren en ze worden volgens afgesproken deadline geleverd en geplaatst. De stijlvolle uitstraling en het persoonlijk karakter van ambachtelijk schrijnwerk geven uw woning een onvergelijkbare meerwaarde. Maatwerk Vervoort creëert een interieur waarin u zich thuis kunt voelen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Een betontrap heeft een duurzaam karakter en een minimum aan onderhoud. U kan de trap laten afwerken met eik door Maatwerk Vervoort.  Elk project wordt individueel besproken, ontworpen, gemaakt en geplaatst. Maatwerk Vervoort werkt volledig op maat van de wensen en het budget van de klant en de ruimte die hij ter beschikking heeft. Het streefdoel is om een evenwicht te vinden tussen schoonheid en functionaliteit. Een mooi interieur is immers een onmisbaar ingrediënt voor een zalig thuisgevoel. Hebt u nog vragen over binnenschrijnwerk? Neem dan beslist contact op. Wij maken graag tijd voor u! Overtuig uzelf door met hout te werken bij de inrichting van uw woning, maar ook aan de buitengevels en –ruimte. Door nu Maatwerk Vervoort uit Nijlen in te schakelen zet u de juiste stap.