Maatwerk Vervoort staat garant om een kwaliteitsvolle vervaardiging en plaatsing van binnen- en buitenschrijnwerk. Telefoneer of mail naar de zaak voor een vlotte en klantvriendelijke service. U wordt meteen geholpen.


Contact 0474 47 74 71

Keukens

Uw keuken, uw leefruimte

De keuken is al lang niet meer louter de ruimte waar u uw eten klaarmaakt. Het is een leefruimte waar u met uw gezin samenkomt en prachtige familiemomenten beleeft.

Alle types keukens

Maatwerk Vervoort uit Nijlen verzorgt alle soorten en types van keukens. Een grote leefkeuken of een bescheiden kitchenette? Een puur praktische en functionele keuken of een keuken die ook klasse en stijl uitstraalt? Maatwerk Vervoort realiseert uw keuken helemaal volgens uw noden en uw manier van leven.

Keuken volgens uw stijl en smaak

Ook op het vlak van stijl kunt u alle kanten uit. Strak en modern? Of toch maar liever landelijk en klassiek? Het hangt af van uw smaak. Wat uw keuze ook is, schrijnwerker Dimitri Vervoort zorgt voor een ultiem resultaat waarvan u alleen maar blij van kan worden.

Offerte keuken

Wenst u meer informatie over onze diensten en de mogelijkheden? Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw keuken? Aarzel niet om Maatwerk Vervoort te contacteren via [email protected] of +32 474 47 74 71 of via het contactformulier op deze website.