Maatwerk Vervoort staat garant om een kwaliteitsvolle vervaardiging en plaatsing van binnen- en buitenschrijnwerk. Telefoneer of mail naar de zaak voor een vlotte en klantvriendelijke service. U wordt meteen geholpen.


Contact 0474 47 74 71

Schrijnwerk

Bij Maatwerk Vervoort in Nijlen kunt u terecht voor alle soorten schrijnwerk. Naast maatkasten (link naar maatkasten) en keukens (link naar keukens) bieden Dimitri Vervoort als kleinschalige lokale schrijnwerker in Nijlen nog diverse andere diensten aan. We zetten hieronder er enkele op een rijtje. 

Bekleden van betonnen trappen

Heeft u een betonnen trap en wilt u deze laten bekleden met hout? Maatwerk Vervoort klaart deze klus volgens de regels van de kunst. Voor een mooie en stijlvolle trap!

Een betontrap heeft een duurzaam karakter en vergt een minimum aan onderhoud. U kan de trap laten afwerken met eik door Maatwerk Vervoort.  Elk project wordt individueel besproken, ontworpen, gemaakt en geplaatst. Maatwerk Vervoort werkt volledig op maat van de wensen en het budget van de klant en de ruimte die hij ter beschikking heeft. Het streefdoel is om een evenwicht te vinden tussen schoonheid en functionaliteit. Een mooi interieur is immers een onmisbaar ingrediënt voor een zalig thuisgevoel.

Voor de bekleding van uw betonnen trap kunt u kiezen uit diverse houtsoorten. We adviseren u graag bij uw keuze. We maken alles volledig op maat van uw trap en volgens uw wensen. 

Binnendeuren op maat gemaakt

Om deuren te kiezen en te laten plaatsen,zit u bij Maatwerk Vervoort goed. De schrijnwerker uit Nijlen staat sterk in het leveren en plaatsen van diverse stijlen van binnendeuren met uitstraling en persoonlijk karakter.

Wij bieden u een ruime keuze aan binnendeuren. Heeft u een voorkeur voor een moderne, landelijke, trendy of klassieke tint, u vindt de best passende deuren voor uw interieur ongetwijfeld door een keer langs te gaan in de toonzaal bij een van onze partners. 

Maatwerk tafels

Een op maat gemaakte houten tafel is een eyecatcher van formaat. Ziet u ze al staan in uw interieur? Dimitri Vervoort maakt ze voor u!

Schrijnwerker met kennis van zaken

Bent u op zoek naar een schrijnwerker uit Nijlen of omgeving? Neem dan vandaag nog contact op met Maatwerk Vervoort. Schrijnwerker Dimitri Vervoort is uw betrouwbare partner voor al uw schrijnwerk in huis. We gaan de slag met kwalitatieve materialen en streven elke keer opnieuw voor een duurzaam resultaat. 

Maak een afspraak

Ons streefdoel is een evenwicht te vinden tussen schoonheid en functionaliteit. Een mooi interieur is immers een onmisbaar ingrediënt voor een zalig thuisgevoel. Hebt u nog vragen over binnenschrijnwerk? Neem dan beslist contact op. Wij maken graag tijd voor u! Overtuig uzelf door met hout te werken bij de inrichting van uw woning, maar ook aan de buitengevels en –ruimte. Door nu Maatwerk Vervoort uit Nijlen in te schakelen zet u de juiste stap.