Maatwerk Vervoort staat garant om een kwaliteitsvolle vervaardiging en plaatsing van binnen- en buitenschrijnwerk. Telefoneer of mail naar de zaak voor een vlotte en klantvriendelijke service. U wordt meteen geholpen.


Contact 0474 47 74 71

 Maatkasten

Volgens uw wensen en noden

Kasten in de berging, opbergruimte in de speelkamer of stijlvolle dressings, Maatwerk Vervoort uit Nijlen ontwerpen het allemaal op maat en werkt de kasten uit volledig naar uw wensen en noden. 

Verloren ruimtes benutten

Voldoende bergruimte hebben, het is soms een hele uitdaging. Het is dan ook een kunst om verloren ruimte nuttig in te vullen. Die kunst beheerst uw lokale schrijnwerker Dimitri Vervoort als geen ander. Een oplossing met ingemaakte kasten zorgt voor extra bergruimte die anders toch maar verloren zou zijn. 

Alle soorten kasten

Vanuit Nijlen komt Dimitri Vervoort naar u toe voor het opmeten, ontwerpen en plaatsen van onder andere: 

  • dressings
  • wandkasten
  • bergingkasten
  • badkamerkasten
  • kasten onder dakschuinte

Persoonlijk ontwerp

U ontvangt voor uw kast een ontwerp op maat. Hiervoor luisteren we naar uw wensen en noden. Daarna meten we nauwkeurig op zodat we tot een ontwerp komen dat helemaal aansluit bij wat u wil en wat de mogelijkheden in uw woning zijn.

Productie

Aan de hand van het opgemaakte ontwerp, gaan we over tot de productie van uw kasten. U heeft eveneens de keuze uit diverse materialen en afwerkingen, van massief hout tot plaatmaterialen… 

Plaatsing maatkasten

Als de productie van uw maatwerk klaar is, komen we de kasten plaatsen en monteren. Zoals elke stap in onze werkwijze gaan we ook hier heel nauwkeurig te werk. Zo kunt u genieten van een perfect resultaat! 

Offerte maatkasten

Wenst u meer informatie over maatkasten? Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw kasten, dressing of andere kasten? Aarzel niet om ons te contacteren via [email protected] of +32 474 47 74 71 of via het contactformulier op deze website.